Prim─âria Ieud

Carte de oaspeţi

Carte de oaspe┼úi este dedicat─â oaspe┼úilor acestui site, fiind un loc ├«n care ne pute┼úi ├«mp─ârt─â┼či impresiile dumneavoastr─â.


Mesajele voastre

tony montana din sighetu-marmatiei spune:

numele meu este tony montana as vrea sa tin un recital de caritate in comuna dumneavoastra ma ocup cu muzica cover si as vrea sa incant tineretu din comuna ieud ma puteti contacta la adresa de email tonyymontana123@yahoo.com sau la id de meesenger tonyymontana123 sau la nr de telefon 0748419460 astept raspunsul vostru sper sa fie unu pozitiv

Mesaj scris în data de: 11.10.2011

hotico din vasile spune:

cind se temina asfaltarea pe prund si pe ulte

Mesaj scris în data de: 13.07.2011

Luciana din Romania spune:

D-le Primar! Apelez la bunavointa Dvs.,dupa ce am "cunoscut" minunata asezare Ieud ! Se gasesc si case(batranesti) de vanzare??? Tare m-ar interesa! Cu multumiri, Luciana P.S.Adresa mea:thetis.oceanos@googlemail.com

Mesaj scris în data de: 11.09.2010

Ana din Bruxelles spune:

Felicitari,mi-ati uns sufletul si mi-ati alinat dorul cu aceste imagini.Aveam bunici in Ieud,si multe vacante am petrecut acolo.Din pacate s-au scurs multi ani de cand nu am mai fost.Vad ca ati ramas aceeasi oameni "mandri si gospodari".Va doresc mult succes si sanatate!

Mesaj scris în data de: 20.07.2010

Dorin Stef din Baia Mare spune:

Mirifica, ciudata, incantatoare, conservatoare, an cestrala...comuna Ieud. http://dorinstef.blog.com/

Mesaj scris în data de: 06.02.2010

maria din bucuresti spune:

foarte buna imi pare aceasta initiativa de a face cat mai cunoscut Ieudul si de a pune la dispozitie anumite informatii legate de aceasta minunata comuna.sper ca acest site sa se dezvolte in continuare si sa fie accesat de cat mai multa lume.felicitari si aveti grija de Ieud ca e o mandrie de comuna din multe multe puncte de vedere.

Mesaj scris în data de: 25.03.2009